Gratis inspiration: Morgendans With a Quest

Morgendans i Botanisk Have i Aarhus

Kom forbi til Morgendans With a Quest tirsdag kl. 9.00 i Botanisk Have i Aarhus. Få gang i kroppen fra morgenstunden, helt uforpligtende og gratis.

Fra 1. juni 2021 vil vi danse på plænen på det flade stykke i Botanisk Have neden for Steen Steensen Blicher, foreløbig sommeren igennem. 

Kom som du er,  i joggingtøj eller stramme bukser, du bestemmer selv hvor meget energi du vil lægge i bevægelserne.

Corona betyder at vi selvfølgelig holder afstand. Det eneste der behøver at holde dig tilbage, er regnvejr – regnvejr betyder aflysning.

Join in-dansekultur

Dansene er bygget op så dig der kommer tilfældigt forbi, kan stille dig op og danse med. Dvs. at trin og koreografi er lette at lære og bliver gentaget mange gange. 

Stil dig op, lyt til musikken og dans med vi andre. En god start på dagen!

Musikken er forskellig. Vi starter fx med rolig kinesisk musik der er behagelig til at vågne op og strække kroppen. Moderne afrikansk musik gør dig glad i låget, trinnene er fælles, resten af kroppen gør som det passer den! 

I løbet af sommeren vil With a Quest forsøge at udbrede fænomenet til andre steder. Det må gerne blive sådan at vi bliver vant til at stoppe op og stille tasken fra os når musikken spiller og nogen har startet en dans. En join in-dansekultur!

Måske er der nogen der har idéer, så vil vi meget gerne være med!

Andet Gratis inspiration:

Om Borgerløn     her